Slottets à la carte följer årstiderna

Slottets à la carte meny byts ut löpande under året.
 
Online bordsbokning i restaurangen
Enklast bokar du bord genom att slå en signal till slottets hovmästare, tel 016-428416.

Öppettider.

 

A la carte meny

  
26 februari - 23 juni
 
 

Förrätter
 
Gröna ärtor
Crème Ninon med champagnepärlor och knaprigt sidfläsk
169 kr
 
Lax
Sotad lax med forellrom i japansk soja, späd vårsallad och gurka 
189 kr
 
Fänkål
Konfiterad fänkål med rödbetspuré, chillicrostini och ramslöksolja
149 kr
 
 
Varmrätter
 
Gös
Ugnsbakad mälargös med ljummen matvetesallad, nässel- & ramslökssås och grillad vårlök 
305 kr
 
Oxe
Oxfilé tournedos med potatis- & morotspuré, cognacsky och vårprimörer
325 kr
 
Vårrisotto
Rödvinsrisotto med vårpimörer, ramslöksolja och pecorino
235 kr
 
 
Desserter
 
Hallon
Hallontartelett med vispad vaniljpannacotta och rostade smulor 
125 kr
 
Päron
Päron- och chokladtårta på mazarinbotten 
125 kr
 
Crème Brûleé
Crème Brûleé med passionsfrukt och sockerflarn 
125 kr
 
 

För barnen:

Spagetti och köttfärssås
85 kr

Pannkakor med vispgrädde och sylt
85 kr


Var vänlig uppge allergier redan i samband med bordsbokningen, så att vi är förberedda om rätterna ovan ej passar.

 


  
 
Till toppen av sidan.
Åter till START.