Fest- och bröllopsmenyer

Minimum 40 personer
Välj en av slottets välkomponerade festmenyer (förbokas)

 

Festmeny 1
 
Mälarlöjrom med rostad brioche, syrad grädde och rödlök
*
Peppar och timjanstekt oxryggbiff med grönsaker "Princess", 
potatisterrin och madeirasky
*
Slottets glace au four med hallonsås
 
 
Festmeny 2
 
Lätthalstrad gravad rödingfilé med blomkål, forellrom och fänkålsvinägrett
*
Honung och kryddstekt ankbröst med rostad spetskål, apelsinsky och jordärtskocksgratäng
*
Rabarber tartelette med citroncrème och sås på jordgubbar och champagne
 
 
Festmeny 3
 
Sotad biff "carpaccio" med marinerade betor, friterade rötter och västerbottenost
*
Halstrad laxfilé med grillad grön sparris, pancetta och gräddkokta nässlor
*
Fransk chokladmousse med färskostskum, knäckflarn, apelsin och basilika
 
 
Festmeny 4
 
Fransk lantterrin (rimmad fläsksida, anklever, svamp) med fikonvinägrett, trädgårdssallad och rostade frön
*
Ugnsbakad hälleflundra Nicoise med vit sparris, kronärtskocka, rostad potatisfondant och brynt citronsmör
*
Kall fläderblomsoppa med vaniljbavaroise, pistagenötter, krysantemum och madeleinekaka
 
 
Festmeny 5
 
Soppa på havskräftor och sötpotatis med halstrad pilgrimsmussla, picklade rötter och dragon
*
Rosmarinbräserat lammlägg med burgundisk grönsaksragu, rödvinssås och pommes William
*
Drottning äpple Royal gala med vaniljsås och mynta
 


Kanapéer och snittar


Snittar och canapéer kan beställas mot tillägg innan middagen.
Välj mellan nedan alternativ.
 
 
Lufttorkad skinka
Västerbottenost, örtskott
 
Mälarlöjrom
Syrad grädde, gräslök
 
Grönärtscrème
Rimmad Mälargös, körvel
 
Kallrökt laxtartar
Picklad svartrot, dragon
 
Anklever
Fikon, mandel
 
Gulbeta
Getost, rosmarinhonung
 
Mandelpotatis
Tryffelcrème, äpple
 
Blomkåls pannacotta
Laxrom, citron, krasse
 
 

 

 Ring restaurangchefen Maria Petersson för prisuppgift 016-428416
eller fyll i bokningsformulär online för fest- och bröllop

Till toppen av sidan.
Åter till startsidan.