Fest- och bröllopsmenyer

Minimum 20 personer  

Kombinera själv en förrätt, varmrätt och dessert.

 

 Förrätter

(1) Aquavitspetsade kräftstjärtar serveras med riven västerbottenost, smaksatt med kummin och rörd med hemslagen majonnäs samt smörstekt brioche.

(2) Variation av betor serveras med kallpressad rapsolja, smulad getost, kanderade valnötter samt späda skott och örtkrutonger.

(3) Carpaccio serveras med tryffelmajonnäs samt svenskinspirerad pesto.
 

 (4) Citronmousse serveras med löjrom, champagnesyrad lök samt jungfrusallad.
 

(5) Hjort från Vreta rökeri med syrad gulbeta samt söta lingon, serveras med en gräslök- och pepparrotsfärskost.
 

Varmrätter

 (1) Grönpepparstekt oxfilétournedos serveras med smörad rödvinssås, scharlotten- och sidfläsksrostad haricots verts samt potatis Dauphnaise.
 

(2) Halstrad mälargös serveras med hummersås, ljummen kräftsallad samt dillkokt potatis.
 

 (3) Ångad torskrygg serveras med champagnesås, variation av betor i brynt smör samt tryffelpotatispuré.
 

 (4) Ugnsbakat tuppbröst serveras med gräddkokt spetskål, stekt skogssvamp samt potatis- och rotfruktsterrin.
 

(5) Risotto med säsongens primörer serveras med tryffelslungad sallad samt hyvlad västerbottenost.


Desserter

 (1) Ljummen passionsfrukts tarte serveras med italiensk maräng samt passionsgelé.

(2) Crème au chocolat serveras med Grande Mariner marinerade jordgubbar samt vaniljgrädde.

 (3) Pavlovabakelse serveras med säsongens frukt och bär samt vaniljglass och chokladflarn.

(4) Vit chokladparfait serveras med citronrörda hallon samt lakritskola.

 Ring restaurangchefen Maria Petersson för prisuppgift 016-428416
eller fyll i bokningsformulär online för fest- och bröllop

Till toppen av sidan.
Åter till startsidan.