Konferenslunch

 

Till slottets konferenslunch serveras en grönsallad med dressing samt slottsbakat bröd. Lunchen har bordsservering, medan kaffet som ingår i lunchen ställs fram på buffé tillsammans med slottstillverkade godbitar. Varmrätten kan bytas ut mot vegetarisk rätt, men måste då förbokas. Glöm inte att meddela eventuella allergier i förväg.

 

Vecka  1,4, 7, 10, 13:
 
Måndag: Gårdskyckling med gräddkokt kål, brynt kål samt dragonrostad potatis
 
Tisdag: Ångad lax med citronsås, gröna ärtor och mynta samt kokt potatis
 
Onsdag: Kalops med rödbetor och potatisstomp med morötter
 
Torsdag: Sprödbakad kummelfilé med pepparrotsås, rostad palsternacka och dillkokt potatis
 
Fredag: Wallenbergare med brynt smör, lingon, ärtor samt potatispuré
 
Vecka  2, 5, 8, 11, 14:
 
Måndag: Rostad kycklingfilé med tomat- och sherrysås, ångad broccoli, parmesan samt råstekt potatis

Tisdag: Halstrad fjällröding med gräddkokta ärtor och dragon, rostade bönor och potatisstomp med citron
 
Onsdag: Kalv i dill med morot, picklad gurka och kokt potatis
 
Torsdag: Bakad sej med rostad jordärtskocksås, mandel, palsternacka och potatispuré
 
Fredag: Kålpudding med gräddsky, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis
 
Vecka  3, 6, 9, 12, 15:
 
Måndag: Kryddstekt gårdskyckling med citron- och svartpepparsås, champinjoner med persilja och råstekt potatis
 
Tisdag: Ugnsbakad lax med glaserad fänkål, smörsås och potatispuré
 
Onsdag: Gryta med fläskfilé, portvin, lök, grädde och potatisstomp med vitlök
 
Torsdag: Ångad kummelfilé med broccoli, färskost och vitlök samt örtslungad kokt potatis
 
Fredag: Biff Lindström med brynt lök, sky, saltgurka och potatispuré med brynt smör
 

Pris: 200 kr ex moms.
(224 kr ink moms för affärsluncher och privatluncher där momsen är 12%,
250 kr ink moms för konferenser där momsen är 25%)

Till  toppen av sidan.
Åter till START.