Konferenslunch

 

Till slottets konferenslunch serveras en grönsallad med dressing samt slottsbakat bröd. Lunchen har bordsservering, medan kaffet som ingår i lunchen ställs fram på buffé tillsammans med slottslagat (eller bakat) kaffegodis. Varmrätten kan bytas ut mot vegetarisk rätt, men måste då förbokas. Glöm inte att meddela eventuella allergier i förväg.

Vi välkomnar även privatpersoner. Ring eller maila alltid i förväg och boka, eftersom konferenslunchen endast serveras de dagar som vi har konferenser och matsalen kan dessutom bli fullbokad.

 

Vecka  14:
 
Måndag: Rostad kycklingfilé med tomat- och sherrysås, ångad broccoli, parmesan samt råstekt potatis

Tisdag: Halstrad fjällröding med gräddkokta ärtor och dragon, rostade bönor och potatisstomp med citron
 
Onsdag: Kalv i dill med morot, picklad gurka och kokt potatis
 
Torsdag: Bakad sej med rostad jordärtskocksås, mandel, palsternacka och potatispuré
 
Fredag: Kålpudding med gräddsky, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis
 
Vecka  15:
 
Måndag: Kryddstekt gårdskyckling med citron- och svartpepparsås, champinjoner med persilja och råstekt potatis
 
Tisdag: Ugnsbakad lax med glaserad fänkål, smörsås och potatispuré
 
Onsdag: Gryta med fläskfilé, portvin, lök, grädde och potatisstomp med vitlök
 
Torsdag: Ångad kummelfilé med broccoli, färskost och vitlök samt örtslungad kokt potatis
 
Fredag: Biff Lindström med brynt lök, sky, saltgurka och potatispuré med brynt smör

Vecka  16, 19:
 
Måndag: Rosmarinstekt gårdskyckling "pot-au-feu" med rotfrukter, färskpotatis och salsa verde   
 
Tisdag: Ugnsbakad laxfilé med sockerärtor, stompad potatis, dragon och citronsmörsås
 
Onsdag: Timjanbrässerad fläskkarré med brynt spetskål och äppelsky
 
Torsdag: Ångad torskrygg med färska rödbetor, pepparrot och brynt smörvinägrett
 
Fredag: Kalvfärstimbal med varma picklade grönsaker, gräddsås och potatispuré

Vecka  17, 20:
 
Måndag: Kycklingroulad med parmaskinka, salviasky och karljohansvamprisotto   
 
Tisdag: Halstrad gravad laxfilé med spetsspenat och senapsstuvad potatis
 
Onsdag: Kokt kalv i pepparrotsås med persiljemorötter och vaxbönor
 
Torsdag: Stekt sejrygg "Nicoise" med varm grön bönsallad, grillad citron och rostad potatis
 
Fredag: Kokt färsk oxbringa med rödvinsglacerad smålök och champinjoner samt potatisgratäng

Vecka  18, 21:
 
Måndag: Stekt kyckling "bourguignon" med potatis och jordärtskockspuré
 
Tisdag: Laxqueneller med kräftstjärtar, vitvinssås och mangold
 
Onsdag: Bräckt rimmad oxbringa med brynta rötter och grönsaksstuvad potatis
 
Torsdag: Sydfransk fiskgryta med rouille och krutonger
 
Fredag: Sotad fläskkarré  med grekisk bondsallad, rostad paprikasky och klyftpotatis

Pris: 200 kr ex moms.
(224 kr ink moms för affärsluncher och privatluncher där momsen är 12%,
250 kr ink moms för konferenser där momsen är 25%)

Till  toppen av sidan.
Åter till START.