Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1987 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Konferenslunch

Bordsserverade luncher i vacker miljö

Konferens Meny 2023 

Uppdaterad meny kommer inom kort.

Till lunchen serveras en grönsallad med dressing, slottsbakat bröd samt kaffe och kaka

Vecka:  34, 39, 44, 49

Måndag: Indisk sötpotatisgryta med örtris
Tisdag: Grillad lax med vitlöksslungade grönsaker, citruskräm och bulgur
Onsdag: Boeuf bourguignon med kokt potatis
Torsdag: Smögengryta med torsk, räkor och smörslungad potatis
Fredag: Wallenbergare med brynt smör, potatispuré och gröna ärtor

Vecka: 35, 40, 45, 50

Måndag: Chili sin carne med vitlöksfraiche och ris
Tisdag: Bakad Torsk med äggsås och kokt potatis
Onsdag: Kotlettrad med mustig äppelgräddsås, sauterad kål och rostad potatis
Torsdag: Bouillabaisse med aioli och kokt potatis
Fredag: Bräserad högrev, rödvinssky och rotfruktsstomp

Vid vissa tillfällen och för gruppbokningar kan vi även öppna upp för kvällens meny dagtid.

Vecka: 36, 41, 46, 51 (endast för konferens bokningar)

Måndag: Höstig ost & svamppaj med ört crème
Tisdag: Sejfilé med Sandefjordssås och dillslungad potatis
Onsdag: Kyckling butter masala med naanbröd och ris
Torsdag: Mustig skärgårdsgryta med kokt potatis
Fredag: Kalvschnitzel med rödvinssås, örtfriterad potatis och gröna ärtor

Vecka: 37, 42, 47

Måndag: Ratatouille med grillad haloumi och couscous
Tisdag: Gräddig lax pasta med soltorkade tomater, örter, parmesan
Onsdag: Coq au vin med potatispuré
Torsdag: Fransk fiskgryta med örtslungad potatis
Fredag: Viltfärsbiff med whiskeygräddsås, kokt potatis och höstprimörer

Vecka: 38, 43, 48

Måndag: Krämig pasta pesto med bakade tomater, riven parmesan
Tisdag: Torskrygg med brynt smör, dill, gröna ärtor och rotfruktstomp
Onsdag: Stekt fläsk med löksås och koktpotatis
Torsdag: Indisk fiskgryta med kryddris
Fredag: Pannbiff med svampsås, rostade rotfrukter och lingon

Nästan allt som vi serverar har vi tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.

 

 

 

Bordsservering av all mat och dryck förutom kaffet och godbitarna, som vi dukar upp på buffé.

Vegetariskt varmrätt:
Varmrätten kan du enkelt byta ut mot en vegetarisk rätt, men måste då förbokas. Glöm inte att meddela eventuella allergier i förväg.

Pris konferenslunch:
228 kr exklusive moms per person.
255 kr ink moms per person för både privat- och affärsluncher (moms 12%).
285 kr ink moms per person för konferenser (moms 25%).

I priset ingår:
Varmrätt, sallad, slottsbakat bröd, smör, vatten/lättöl, kaffe och godsak/chokladtryffel till kaffet.

Förboka lunch i god tid på telefon 016-428400.
Vi kan endast garantera lunch för förbokade gäster.

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text