Konferenslunch

 

Till slottets konferenslunch serveras en grönsallad med dressing samt slottsbakat bröd. Lunchen har bordsservering, medan kaffet som ingår i lunchen ställs fram på buffé tillsammans med slottslagat (eller bakat) kaffegodis, oftast av choklad. Varmrätten kan bytas ut mot vegetarisk rätt, men måste då förbokas. Glöm inte att meddela eventuella allergier i förväg.

Vi välkomnar även privatpersoner. Ring eller maila alltid i förväg och boka, eftersom konferenslunchen endast serveras de dagar som vi har konferenser och matsalen kan dessutom bli fullbokad.

 

Vecka  2, 5, 8, 11, 14, 17

Måndag: Majskycklingbröst med chili- & grönsaksris och rostad majsaioli
 
Tisdag: Halstrad lax med citronsås och örtstompad potatis
 
Onsdag: Boeuf Bourguignon med potatispuré
 
Torsdag: Fiskgryta med saffran och tomat samt dillkokt potatis
 
Fredag: Kalvschnitzel med rödvinsås och rostad potatis
 
 
Vecka  3, 6, 9, 12, 15, 18
 
Måndag: Örtstekt gårdskyckling med svampsås och pepparstekt potatis
 
Tisdag: Mandelbakad sejrygg med örtsås och potatispuré
 
Onsdag: Klassisk kalops med kokt potatis och rödbetor
 
Torsdag: Krämig fisk- & skaldjursgryta med dillslungad potatis
 
Fredag: Tomat- & fänkålsmarinerade kalvmedaljonger med pepparsås och rostad potatis
 
 
Vecka  4, 7, 10, 13, 16, 19
 
Måndag: Ugnsbakade kycklinglår med honungs- & chillisås och vitlöksrostad potatis
 
Tisdag: Örtmarinerad lax med grön ärtsås och dillkokt potatis
 
Onsdag: Coq au vin med gräslöksstompad potatis
 
Torsdag: Bakad torskrygg med brynt smör, petit poix, räkor och kokt potatis
 
Fredag: Slottets chiligryta med kryddris och syrad rödlök

 

Pris: 200 kr ex moms.
(224 kr ink moms för affärsluncher och privatluncher där momsen är 12%,
250 kr ink moms för konferenser där momsen är 25%)

Till  toppen av sidan.
Åter till START.