Konferenslunch

 

Till slottets konferenslunch serveras en grönsallad med dressing samt slottsbakat bröd. Lunchen har bordsservering, medan kaffet som ingår i lunchen ställs fram på buffé tillsammans med slottslagat (eller bakat) kaffegodis. Varmrätten kan bytas ut mot vegetarisk rätt, men måste då förbokas. Glöm inte att meddela eventuella allergier i förväg.

Vi välkomnar även privatpersoner. Ring eller maila alltid i förväg och boka, eftersom konferenslunchen endast serveras de dagar som vi har konferenser och matsalen kan dessutom bli fullbokad.

 

Vecka  47

Måndag: Timjanstekt gårdskyckling med rostade rotfrukter och sherrysky

Tisdag: Halstrad gravad lax med senapsstuvad potatis och spetsspenat

Onsdag: Biff a la Lindström med persiljesmör och hasselbackspotatis

Torsdag: Ångad torskrygg med räkor, brynt smör och pepparrot

Fredag: Halstrad rimmad oxbringa med gräslöksstuvad potatis

 

Vecka  48

Måndag: Kyckling "saltimbocca" med salvia, parmaskinka och marsalasky

Tisdag: Ugnsbakad lax med råstekta svartrötter och citronsmörsås

Onsdag: Oxfärsbiff med ölbrässerad potatis och vaxbönor

Torsdag: Stekt sejrygg med provensalska grönsaker

Fredag: Knaperstekt fläsk med stuvade skärbönor

 

Vecka  49

Måndag: Stekt kyckling "bourguignon" med potatis fondant

Tisdag: Laxschnitzel med blomkålskräm och varma grönsaker

Onsdag: Pannbiff med lök, potatispuré och sockerärtor

Torsdag: Bohuslänsk fiskgryta med tomat och dill

Fredag: Honung och kryddglaserad fläskkarré med potatispuré, spetskål och friterad lök
 

Pris: 200 kr ex moms.
(224 kr ink moms för affärsluncher och privatluncher där momsen är 12%,
250 kr ink moms för konferenser där momsen är 25%)

Till  toppen av sidan.
Åter till START.