Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1970 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen.
Andra menyer kan förekomma. Hör med oss.
Allergier och specialkost meddelas i god tid innan vistelsen.

Gäller 24 november – 8 februari
Förrätter
Appetizers
  • Skagen på slottsbakat bröd med picklad lök
    Skagen (shrimps and mayonnaise) on castle baked bread with pickled onion.

 

  • ”Toast  Pelle Janzon” – mörat tunt skuret nötkött på smörstekt bröd serveras med bakad äggula, finhackad rödlök samt löjrom
    Toast Pelle Janzon – tenderized beef carpaccio on butter fried toast served with baked egg yolk, red onion and bleak roe

 

  • Varmrökt lax med småbladssallad, Nobisdressing och gräslökskryddade Amandinepotatis chips
    Smoked salmon with small leaf salad, Nobis dressing and chive spiced Amandine potato crisp

 

  • Krämig tomatsoppa serverad med belugalinser och gräddfil
    Creamy tomato soup served with beluga lentils and sour cream
Varmrätter
Main courses
  • Ugnsbakad Mälargös serverad med ångade grönsaker, skaldjurssås samt potatisstomp
    Oven baked Pike perch from lake Mälaren with steamed vegetables, shellfish sauce and stomped potatoes

 

  • Lågtemperade Hjortinnanlår serverad med rostade kålsorter, tryfferad cognacssås samt ungsrostad potatis
    Low tempered fillet of beef served with roasted variations of cabbage, truffled cognac sauce and oven-roasted potatoes

 

  • Rödbetsrisotto med bränd getost, grillade grönsaker samt rökt mandel
    Beetroot risotto with burnt goats cheese, grilled vegetables and smoked almonds

Desserter
Desserts
  • Chokladfondant med hallonkompott och lättvispad vaniljgrädde
    Chocolate fondant with raspberry compote and lightly whipped vanilla cream

 

  • Crème brûlée på mandelkaka med brynt smör serverad med rårörda blåbär
    Crème brûlée on an almond cake with beurre noisette served with preserved blueberries

 

  • Osttallrik – 3 sorter ost från svenska mejeri, fröknäcke, hemgjord marmelad
    Cheese platter – 3 kinds of cheese from Swedish cheese dairy, seed crackers, homemade marmalade

Vid önskemål om annan meny

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 620 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 476 kr ex moms/flaska

Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 420 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text