Konferensmiddag

    

 

 

Trerätters konferensmiddag
 

(Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till gruppen)

 
  
14 augusti - 18 november
 
 

Förrätter

 
Skummig soppa på Hjälmarekräftor med kantareller, sotad blomkål och krondill
 
 
Gravad Norsk fjordlax med hovmästarsås, pocherat ägg och citron
 
 
Varmrätter
 
Honungs- och kryddglaserat ankbröst med ankskois, färska betor och rostad lök
 
 
Pepparstekt gödkalvytterfilé med gräddkokt Karl-Johansvamp. rostade jordärtskockor och potatisterrin
 
 
Desserter
 
Chokladtarte med apelsin och basilika
 
 
Slottets glace au four med hallonsås
 
 


 

Pris trerätters konferensmeny: 512 kr ex moms
 

Vänligen uppge allergier vid bokningen (glutenfri, laktosfri, mjölkproteinfri eller vegetarisk kost mm.)

 


Slottets röda eller vita vin: 292 kr ex moms/flaska


Separat lista med utvalda viner på mellan 365-500 kr ex moms finns för er som önskar bättre viner, men bör förbokas för att garantera att de finns på plats.
Dessutom har slottet en stor vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

 
 
För er som önskar lite finare viner som matchar maten rekommenderar vi sommelierens utvalda vinpaket för 292:- pp ex. moms med val av följande två alternativ:

 

Alternativ 1. 1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)
 

Alternativ 2. 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin