Mysig fredag med champagnebål och skaldjur
 

                             

Under ett antal fredagar erbjuder vi ett helt nytt hotellpaket. Det blir många tända ljus, mingel med champagnebål och snacks och därefter blir det dags för en härlig fisk- och skaldjursbuffé. 

Följande fredagar erbjuds "Skaldjursfredag" under våren 2017: 27/1, 10/2, 24/2, 10/3 & 24/3.

Utskrivningsbar pdf

I paketet ingår:

  • Piccoloflaska mousserande vin och konfekt vid incheckningen (att ta med till hotellrummet)
  • Ett glas av vår goda champagnebål samt snacks serveras på slottet kl 18.30-19.30.
  • En läcker fisk- och skaldjursbuffé dukas upp och innehåller exempelvis krabba, hummersallad, gratinerade havskräftor, rökta räkor, gratinerade musslor, skaldjursröra, lax i olika former samt sallad, bröd och tillbehör. Även desserten serveras på buffé. Buffén kan variera något från tillfälle till tillfälle.
  • Frukost på slottet kl 8.00-11.00.

Paketpris med del i dubbelrum: 1655 kr/person
Paketpris med del i juniorsvit: 1855 kr/person
Paketpris med del i lyxsvit: 2255 kr/person

Introduktionserbjudande: Vid de första tre tillfällena (27/1, 10/2 och 24/2) erbjuder vi dessutom fri uppgradering av rumskategorin (från dubbelrum till juniorsvit och från juniorsvit till lyxsvit) så långt de uppgraderade rummen räcker. Få detta bekräftat av oss redan vid bokningen.

För gäster som inte sover över:
795 kr/person för champagnebål följt av fisk- och skaldjursbuffé
695 kr/person för enbart fisk- och skaldjursbuffé

Varmt välkommen!

Bilder från premiären den 27/1:
Vid detta tillfälle serverades skaldjursbuffén i slottets källarvalv och bestod av följande:
Löjrom, hackad rödlök, syrad grädde, rökta räkor, kokta havskräftor, gratinerade havskräftor, krabba, gratinerade musslor, hummersallad, laxtartar med tillbehör, laxsashimi med wakame och kryddsoya, chilisotad lax med picklad forellrom, kräftstjärtar (med västerbottenost, kummin och aquavit), Skagenröra, gubbröra, västerbottenpaj, ost, kex, bröd samt chokladbakelser och olika makarons till dessert.
Buffén kan komma att variera från tillfälle till tillfälle.

     

 

Varmt välkommen!