Frossa i skaldjur under en mysig fredagskväll 
 

                             

Under ett antal fredagar (endast 27/1, 10/2, 24/2, 10/3 & 24/3) erbjuds ett mysigt koncept på slottet. Det blir många tända ljus, mingel med champagnebål och snacks och därefter blir det dags för en härlig fisk- och skaldjursbuffé. 

  • Ett glas av vår goda champagnebål samt snacks serveras på slottet kl 18.30-19.30.
  • En läcker fisk- och skaldjursbuffé dukas upp och innehåller exempelvis krabba, hummersallad, gratinerade havskräftor, rökta räkor, gratinerade musslor, skaldjursröra, lax i olika former samt sallad, bröd och tillbehör. Även desserten serveras på buffé. Buffén kan variera något från tillfälle till tillfälle.

Pris:
795 kr/person för champagnebål följt av fisk- och skaldjursbuffé
695 kr/person för enbart fisk- och skaldjursbuffé

Vill du samtidigt passa på att övernatta? Läs vidare om vårt hotellpaket "Skaldjursfredag".


Bilder från premiären den 27/1:
Vid detta tillfälle serverades skaldjursbuffén i slottets källarvalv och bestod av följande: 
Löjrom, hackad rödlök, syrad grädde, rökta räkor, kokta havskräftor, gratinerade havskräftor, krabba, gratinerade musslor, hummersallad, laxtartar med tillbehör, laxsashimi med wakame och kryddsoya, chilisotad lax med picklad forellrom, kräftstjärtar (med västerbottenost, kummin och aquavit), Skagenröra, gubbröra, västerbottenpaj, ost, kex, bröd samt chokladbakelser och olika makarons till dessert. 
Buffén kan komma att variera från tillfälle till tillfälle.

     

Varmt välkommen!