Middag och mord

Mord i maten-menyn t.o.m. den 1 april 2017:
 

Blomkålsvelouté med picklad shitakesvamp- och fänkål, rökt mandel samt riven vintertryffel
(glutenfri)

 
Helstekt oxrygg från Svenska gårdar med rödvinssås och Karl Johansvamp, bakad morot, lökcrème samt gratinerad potatispuré
(glutenfri)
 
Fryst chokladmousse med saltkola, mandelcrumble, päron samt varm chokladsås
(glutenfri)


Mord i maten-menyn under april 2017:
 
 
Sparris med apelsinvinägrett, dragonemulsion, krasse och saltrostad Valenciamandel
(glutenfri, laktosfri, mjölkproteinfri)
 
 
Sotad kalvytterfilé med ramslökssky, gräddkokta murklor, morötter samt potatisstomp med citron och örter
(glutenfri)
 
 
Rabarbercheesecake med vit choklad, maltdigestiv och fransk maräng


Mord i maten-menyn under maj och juni 2017:



Mälarlöjrom med rostad brioche, syrad grädde och rödlök
 
 
Pepparstekt oxryggbiff med grönsaker "Princess", madeirasky och potatisterrin
 
 
Slottets Glace au four med varm hallonsås
 
Vänligen uppge eventuella allergier vid bokningstillfället.
 
 

För de mordmiddagar som beställs av slutna konferenssällskap erbjuds trerätters konferensmeny (bokaren väljer för gruppen).


Läs vidare om "Mord i maten" paketen som inkluderar logi med frukost. Här kan du även se alla datum som mordgåtorna erbjuds.

Det finns teaterpaket både med och utan logi.
Mordskådespelet med trerätters middag (utan logi) kostar 950 kr.

Åter till START.