Middag och mord

Mord i maten-menyn t.o.m. den 1 april 2017 är följande:
 

Blomkålsvelouté med picklad shitakesvamp- och fänkål, rökt mandel samt riven vintertryffel
(glutenfri)

 
Helstekt oxrygg från Svenska gårdar med rödvinssås och Karl Johansvamp, bakad morot, lökcrème samt gratinerad potatispuré
(glutenfri)
 
Fryst chokladmousse med saltkola, mandelcrumble, päron samt varm chokladsås
(glutenfri)


Mord i maten-menyn under april 2017 är följande (därefter kommer en ny meny):
 
Sparris med apelsinvinägrett, dragonemulsion, krasse och saltrostad Valenciamandel
(glutenfri, laktosfri, mjölkproteinfri)
 
 
Sotad kalvytterfilé med ramslökssky, gräddkokta murklor, morötter samt potatisstomp med citron och örter
(glutenfri)
 
 
Rabarbercheesecake med vit choklad, maltdigestiv och fransk maräng
 
 
 

För de mordmiddagar som beställs av slutna konferenssällskap erbjuds trerätters konferensmeny (bokaren väljer för gruppen).


Läs vidare om "Mord i maten" paketen som inkluderar logi med frukost. Här kan du även se alla datum som mordgåtorna erbjuds.

Det finns teaterpaket både med och utan logi.
Mordskådespelet med trerätters middag (utan logi) kostar 950 kr.

Åter till START.